KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Decemberi beszámoló a Gyermekbarátoktól

2023. január 1.

Az adventi készülődés sok csodát rejt.

A gyerekek számára a Mikulás maga a megtestesült mese, hiszen egy titokban kukucskáló, csizmába csomagot rejtő láthatatlan jóságos öreg bácsi elevenedik meg, mintha csak a mesék birodalmából lépne elő.

 

A Mikulás műhelyt december 3.- án a Gyermekbarátok kézműves ötletei alapján valósítottuk meg, de az, hogy örömet szerezhettünk a gyerekeknek az édesség csomag támogatását a KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGÉNEK TÁMOGATÁSÁVAL TUDTUK MEGVALÓSÍTANI.

 

Karácsonyi Örömszerzés néven a Kárpát-medencei Családszervezet Szövetsége támogatásával megvalósítottuk a közös programot, december 17.-én. A gyerekek képeslapokat, majd karácsonyi díszt készítettek különféle díszítésekkel. A karácsonyhoz illő játék sem maradhatott el, a sok apró gyerek szorgalmasan vett részt a kézműves munkában és a játékban. A program végén minden gyerek édesség csomagot kapott, aminek nagyon megörültek. A csomagokat a Kárpát-medencei Családszervezet Támogatásával tudtunk megvásárolni.

 

Örömmel vettünk részt a Karácsonyi kavalkádon. A gyerekek a sok kirakodó árust megtekintve, a gyermekkuckó résznél, játszhattak illetve mi Gyermekbarátok kézműveskedéssel készültünk, ahol a gyerekek készítettek fenyőfa díszeket.

 

Évzáró a Gyermekbarátok Egyesületében

Elérkezett az év vége és egybegyűlt a kis csapatunk is, akik egész évben azon voltunk, hogy a gyerekeknek minél színesebb és ötletesebb programokat szervezzünk. Kibeszéltük a szép pillanatokat, az emlékeket és már a következő év terveit szőttük. A süti, és a karácsonyi csomag sem maradt el.            Az együtt töltött idő, öröm és vidámság volt mindenki számára.

 

Bízunk abban, hogy a következő évben is számíthatunk az önök bizalmára.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott és részt vett egyesületünk munkájában!

 

A célunk, hogy a Gyermekbarátok foglalkozásain, szívesen kézműveskedjenek a gyerekek. Mindenféle anyagból tudjanak valamit alkotni, létrehozni, legyen sikerélményük, s ha még ezáltal az ujj- illetve csuklómozgásuk vagy a figyelmük, kreativitásuk, ízlésviláguk is fejlődik, akkor már boldogabbá tettük a gyermekek életét.

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék