KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sámueles korcsolyázás

2023. január 29.

A Sámuel Alapítvány Dorcas programjához tartozó gyermekek a 2023-as év programsorozatát egy közös korcsolyázással kezdhették, a Beregszász főterén felállított korcsolyapályán.

 

Már a szervezés elején látszott, hogy nagy érdeklődés övezi a programot. A 45 fős csapat január 27-én, pénteken két turnusban foglalta el a pályát. Voltak olyanok, akik életükben először próbálták ki ezt a téli sportot, voltak, akik már rutinosan csúsztak a jégen. Az idő is kedvezett a programnak. Azok, akik nem fáradtak el, akár két körön keresztül is fent maradhattak. A megpihenni vágyókat pedig meleg teával és édességgel vártuk. Jó volt látni a gyerekek szemében tükröződő örömöt és izgatottságot. A nap végén mindenki kellemesen elfáradva és jó élményekkel térhetett haza. Amennyiben lehetőségeink engedik, tervezzük a folytatást. 

 

Istené legyen a dicsőség, hogy minden gyermek testi épségét megőrizte, és szép emlékekkel gazdagította őket. Köszönetünket fejezzük ki a korcsolyapálya működtetőinek, akik kedvezményes jegyeket biztosítottak csoportunk számára. Köszönjük a Dorcas Segélyszervezet támogatását, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a program.

 

Túri Ágnes,

a Sámuel Alapítvány 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár