KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sí-suli, síelés és hófánkozás a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében

2023. február 13.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének (KMNE) életében kiemelkedően közkedveltek a téli sportok. A családok már alig várták, hogy kedvező legyen az időjárás és végre útnak indulhassanak a sípályák felé. 

2023. február 11-én 38 család, közel 150 fővel gyűlt össze és indult el Polenára, a Katerina  sípályára. Az alábbiakban az egyik résztvevő számolt be élményeiről:

 

“Február 11-én a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok egyesülete sí-sulit és hófánkozást biztosított tagcsaládjai számára Polenán. Össze is gyűlt két autóbusznyi család, akik izgatottan várták, hogy birtokba vegyék a számukra kedves téli sport eszközeit, amelyet az egyesület biztosított. Azok, akik nem tudtak síelni, ők profi tanárok mellett megtanulhatták, akik pedig már tudtak, azok magabiztosan léptek a pályára. Voltak családok akik a hófánkozás mellett tették le voksukat. Nem lehetett betelni a csúszkálással, melyre kisebb-nagyobb lejtő volt adott a gyermekek és szüleik számára. A nap folyamán volt sok öröm, kacagás, sikoltozás, sikerélmény, esések. Időközben mindenki elfogyasztotta az ebédjét. Úgy hiszem minden résztvevő nevében elmondhatom, hogy mind a gyermekek, mind a szülők nagyon jól éreztük magunkat.

 

Újabb élményekkel gazdagodtunk. Jó volt kicsit kimozdulni a szürke hétköznapokból és feltöltekezve, élménydúsan visszatérni otthonainkba.

 

Ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok egyesületének!” 

 

Doktor Gyöngyi 

résztvevő

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár