KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok márciusa

2023. március 29.

Egyesületünk aktív volt márciusban is, 4.-én Nőnapi kézműves foglalkozást szerveztünk a gyerekeknek. Ügyes és szorgos kezek, gyorsan elkészítették a kulcstartókat, amit gyöngyökkel díszíthettek és a szívecskéket, ami a hurkapálcára lett erősítve, hogy a vázába illetve a virág mellé tehessék. A kézműves munka után, következett a játék, labdával több fajta érdekes feladatokat illetve játékokat próbáltunk ki. Majd a program végén, büszkén vitték az alkotásokat haza a gyerekek.

 

Húsvéti kézműves foglalkozáson vettek részt a gyerekek 25.-én szombaton, ahol egy asztaldíszt készíthettek. A szorgos kis kezek, eredményesen alkottak. Az ünnepekre szép asztaldísz- szel, büszkélkedhetnek. A délelőtt folyamán még vidáman játszottunk.

 

A Gyermekbarátokhoz fűződő program az elsősök ünnepe. Ezzel kapcsolatban meghívást adtunk minden elsős gyereknek, és tanítójuknak, hogy ellátogasson a múzeumba. Bepótoltuk a programot mivel akkor elmaradt így Múzeum látogatáson voltunk a Stevan Sremac általános iskola első két osztályával. A gyerekek csodájára jártak a sok kiállított tárgynak és a történetét nagy odafigyeléssel hallgatták, a tárlatvezető Nagy Abonyi Ágnes szavait.

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár