KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Március Csíkban

2023. március 29.

Ha március, akkor születésnap, és ezt idén is sikerült egyesületi körben megünnepelni egy helyi étteremben. Sor került a közelgő programok feltérképezésére, az adománygyűjtő akciók körüli ötletelésekre, tagsági kérdések átbeszélésére, belépő és kilépő tagok helyzetére, és a közelgő tisztújítások lehetséges várományosaira.

 

Március a nők hónapja kiemelten, ezért az egyesület által működtetett FB csoportban lehetőség nyílt az üzletet, saját kezdeményezést vezető édesanyák bemutatkozására. Örömmel fogadtuk, hogy mily színes a hölgyvállalkozói paletta, és hogy mennyi érdekes és értékes tevékenységet folytatnak munkaszinten vagy csak hobbiból az édesanyák. A bejegyzések egyik feltétele az volt, hogy a május elejére hirdetett Édesanyák heti rendezvényre tombolatárgyat is felajánlhatnak a bemutatkozók, és ez szép arányban meg is történt, több mint 15 felajánlás érkezett máris.

 

 

Természetesen folytatódtak a Dúdoló foglalkozások is hétfőn és péntekenként, akárcsak a szerdai anyapihenők a Müller utcai találkozóhelyen, és egyesületünk haladt az olvasástámogató projekttel is, melyet júniusban zárunk, és díjazzuk a kitartóan pályázó elemi osztályos gyerekeket.

 

 

Az áprilisi szünetre hivatkozva akkreditációs ügyintézés miatt, a szokásos havi kórházlátogatást március végére szerveztük, és legközelebb május elején folytatjuk, fontos lehetőség ez a kismamáknak, és számon is tartják ezeket az alkalmakat, várják, és kérdésekkel készülnek minden alkalommal.

 

Március 25-én kirándulást tartottak az édesapák Szovátán, ahol dézsáztak, számháborúztak a gyerekek, de volt, aki még a parajdi sóbányába is ellátogatott.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár