KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Cserfes húsvét

2023. április 11.

A nyárádszeredai Csillagösvény Egyesület április elején húsvéti tevékenységet szervezett mely anya- lánya programként került meghirdetésre. Az ünnep közeledtével a tojásfestés, a húsvéti hagyományok, szokások felelevenítése, tojásvadászat, kézműves foglalkozás került terítékre.

 

A rendezvényen szép számban jelentek meg kicsik és nagyok.

A program céljaként az szolgált, hogy a rohanó, felgyorsult világban minőségi időt tölthessenek együtt a résztvevők és a közelgő ünnepre hangolódhassanak.

 

A hímes tojás írása mellett különböző ünnepi díszeket is készíthettek a gyerekek: nyuszit, gipsz figurákat festhettek, a kisebbek ragaszthattak, színezhettek húsvéti motívumokat. Nagy élmény volt mindez, de ennél is népszerűbb volt a tojáskereső azaz a kincsvadászat. Az összegyűjtött tojásokért csokitojás volt a jutalom. Minden gyerek nagy izgalommal keresgélt és boldogan tette el a szerzeményét.

 

A megtervezett tevékenységeket a nyárádszeredai Deák Farkas Általános Iskola  odaadó, lelkes pedagógusai vezették, a helyi iskolában. Fülöp Ildikó, Kádár Ilona, Kacsó Vilmos, Kacsó Adél, Kátai Judit, Trufán Ildikó mindent megtett azért, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, szép élményekkel és öltetes alkotásokkal térhessenek haza.

 

A rendezvény sikerességéhez hozzájárult Kádár Tímea családja is.

 

Mindannyiuknak köszönettel tartozunk az áldozatos munkáért a résztvevőknek, pedig a megtisztelő jelenlétért.

 

Jövőre is szeretettel várunk mindenkit!

 

Kátai Judit

elnök

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

április 25.

10:00

Dunaszerdahely, Felvidék