KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosonmagyaróvári Életfások áprilisa

2023. április 23.

Április folyamán megtartottuk éves közgyűlésünket, ahol az egyesület elnöke beszámolt a 2022-es év eseményeiről, pénzügyi eredményeiről, valamint 2023-as év terveiről.

 

Folyamatosan végezzük az élelmiszermentést, tartjuk a fogadóórákat, amely alatt érkeznek a tagok az ingyenes ruhabörzére is.

 

Április 22-én tartottuk az egyesület hagyományos Sport -és egészségnapját az egyetem sportcsarnokában. 13 családból  állt össze a versenyző 8 csapat. Minden csapat két felnőttből és 3  gyermekből tevődött össze.  Több család is volt ahol a nagymamák hozták el unokáikat és velük versenyeztek közösen. A játékos sorverseny feladatokat Bedő Zsuzsa testnevelő tanárnő állította össze.

 

Az egyesület önkéntesei mellett középiskolások is segítették a sorversenyek lebonyolítását.

 

10 perces bemelegítő után kezdődött a játékos küzdelem a családok között.  Akik nem versenyeztek, azok hangos szurkolással biztatták a csapatokat, vagy készítették a finom falatokat. A szünetekben a versenyzők egészséges ételekkel és italokkal pótolhatták leadott kalóriákat.

 

A jókedvű, játékos sportvetélkedő most is nagy sikerrel, sok-sok vidámsággal és örömteli hangulattal zárult. Zárásként a  jutalmazás sem maradt el.

 

Dr. Iváncsics János alpolgármester úrnak és a használati szerződést előkészítő  egyetemi ügyintézőknek  köszönhetően a  sportcsarnokot ingyenesen használhattuk. Köszönjük a lehetőséget. Köszönöm a családoknak, önkénteseknek a jókedvű részvételt és a sok-sok segítséget.

 

A rendezvény célja a közösségépítésen túl, az egészséges életmódra nevelés volt.

 

Orbán Józsefné

az egyesület elnöke

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS