KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Csíki Anyák júniusban

2023. június 26.

Június 10-én 32 személy 17 gyereket emelt magasba Csíkszeredában a Kulissza művészteázó előtti téren, ugyanis a Csíki Anyák Egyesülete ismételten meghirdette, és részt vett hatodik alkalommal a budapesti Három Királyfi Három Királylány Mozgalom Gyereket a magasba rekordkísérletet döntögető próbálkozáson. A napsütötte délelőttön a gyerekek mondókázhattak Bodor Réka édesanyával, majd erdélyi 11.50-kor a megadot koreográgia alapján körbetáncolták a kis teret, és 12 órakor magasba lendítették gyerekeiket, unokáikat a résztvevők.

 

15-én újabb szülészeti látogatást tartottak a helyi Sürgősségi Kórházzal partnerségben, ahová 15 pár jött el, és több kísérő nagymama. Öröm volt hallani, hogy sok változás van a szülészeten , újszülöttosztályon, és mennyire segítőkészek a kismamákkal szemben az idők során paradigmaváltáson átjutott kórházi alkalmazottak is.

 

Kisgyermekes foglalkozásaikat megtartották a hőség ellenére is, hétfő, szerda és péntekenként babás-anyukás találkozókat tartottak a székhelyen és a Kulturális Központ alagsori előadójában.

 

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár