KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Júniusi hírek Orosházáról

2023. június 29.

Az idei nyarunkat egy családi nap keretén belül nyitottuk meg. A családokat vidám vetélkedőkkel, sorjátékokkal és kézműves foglalkozásokkal vártuk. A mozgás sem maradhatott ki a programok közül, ezert egy közös zumbára hívtuk a résztvevőket. Egyesületi házunk új hintákkal és csúzdával bővült, melyet ekkor birtokba vehettek a gyerekek. Segítőinknek köszönhetően ebédre egy finom paprikás krumplit fogyaszthattunk el együtt, desszertnek pedig palacsinta és gofri volt a menü. Minden jelenlevő családnak egy táskányi szeretet csomaggal kedveskedtünk.
A családok nagy örömére újból érkeztek édességek, melyeket nagyon kedvező áron lehetett megvásárolni.
Az Élelmiszerbank jóvoltából túrórudi adományt tudtunk osztani tagcsaládjainknak.
A télre szükséges tűzifát kedvezményes áron beszerezhették családjaink.
Játszóházas csapatunk ebben a hónapban sem tétlenkedett. Az orosházi PMK kérésére május 28-án az orosházi gyermeknapon pillangókat, virágokat, karkötőket készíthettek és az ügyesek makramézhattak is.
Az Egészségfejlesztési Iroda megkeresésére június 24-én a kórházunk családi napján színes papírvirágokat, bájos polipfigurákat készíthettek a résztvevő gyerekek. 
A napi tescos adomány kiosztása sem szünetelt, önkénteseink minden nap lelkiismeretesen végezték munkájukat.
Három gyermekünk vehet részt az Összetartozunk I. Kárpát medencei Nyári Táborába Felvidéken, melyet ezennel is szeretnénk megköszönni.
 
Csizmadia Katalin
 
 
 
 
 
 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár