KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Nyári hírek a kovásznai Tündérvártól

2023. július 18.

Idén, negyedik alkalommal szerveztük meg az apa-fia táborunkat, július 13-16 között, ezúttal Kovásznán, a NOE-Tündérvár kúriánál.

 

A négy nap alatt 27 férfi, apák és fiai, vett részt a táborban, melynek a fő célja az volt, hogy gyerekeinket felkészítsük az önálló életre, hogy tudatosítsuk bennük a férfiúi felelősségérzetet és segítsük őket a feladatok megoldásában. Az idei táborban is volt munka, játék és szórakozás. Mindjárt az első pillanatokban felhúztuk a sátrakat, valamint kialakítottuk az illemhelyet és elkezdtük a zuhanyzó kialakítását is.

 

A második nap a disznóvágásról szóllt, de párhuzamosan folytattuk a zuhanyzó megépítését is, valamint a meggyszedést.

 

De persze került idő a lazításra is. Szombaton a reggeli piacon a gyerekek kellett beszerezzék alkudással a lecsó alapanyagait, majd a jövendőbeli filagória alapját csináltuk meg, amit egy apa-fia focimeccs követett, majd esti áhitat és lazítás a tűz mellett. Vasárnap a takarítás és búcsúzás, valamint hazautazás következett.

 

A rendezvényt eredményesnek és megismétlendőnek tarjuk, hiszen jó alkalom az apa-fiú kapcsolat elmélyítésére.

 

http://tundervar.sic.hu/2023-07-13_2023-07-16_apa-fia-tabor-noe-tundervar-kuria-kovaszna/

 

 

 

2023.07.15.: Anya-lánya nap

 

Párhuzamosan az Apa-fia táborral, az otthon maradt hölgyek és lányok, kislányok is megtartották a saját kényeztetésüket egy helyi jurtában, melyről az alábbi képek adnak gazdag ízelítőt a Tündérvár Egyesület honlapján: http://tundervar.sic.hu/2023-07-15_anya-lanya-nap/

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár