KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE júliusi beszámoló

2023. augusztus 5.

Júliusban nagyon sok önkéntes munkát végeztünk. A hőségriadókor vizet osztottak az Ifiseink. A nyári napközis táborban 5 család különböző nagyszerű foglalkozással kedveskedett a gyerekeknek.  A Hajrá futás sportrendezvényen a regisztrációnál, pakolásnál két tagunk tevékenykedett. Élelmiszer kiosztásban, szállításban is helyt álltunk, a raktárunkban rendet pakoltunk, szemetet elszállítottuk. Nagyszerű csapat vagyunk!

 

10.-14 Mosolytábor: 22 nagycsaládos gyermeknek szerveztünk pályázati pénzből 5 napos napközis-élménytábort. Jó kiscsapatunk volt, kedves, aranyos, belevaló, vagány gyerekekkel.

Minden tervezett programot sikerült megvalósítanunk, annak ellenére, hogy tömegközlekedési eszközzel jutottunk el mindenhova. Ezt egyébként a gyerekek nagyon élvezték, mert voltak olyanok a csoportban, akik most utaztak először vonattal vagy villamossal. Búcsúzóul mindenki kapott oklevelet és édességcsomagot. Mi felnőttek is sok élménnyel lettünk gazdagabbak a hét során. Kaptunk nagy öleléseket és sok édes gyerekmosolyt...

 

Zánka Erzsébet-Tábor:  22 különböző korosztályú gyerekkel érkeztünk meg vasárnap délután vonattal. Szuper programokkal kedveskedtek nekünk, az idő is kedvező volt, a gyerekek tudtak fürödni a Balatonban. Csuda jó hangulat van Zánkán. Klassz élményeket térhettek haza a táborozók! Hálásak vagyunk a lehetőségért.

 « Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár