KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sámueles Sportnap

2023. szeptember 28.

Kihasználva a kellemes őszi időjárást, egy igazán mozgalmas és vidám alkalommal készültünk a Dorcas programunkhoz tartozó családok számára. Szeptember 27-én sportnapot szerveztünk a beregszászi Barátság Stadionban. 

 

Az alkalom kezdetén, Sipos Géza, a Sámuel Alapítvány elnöke, Isten áldását kérte imádságban a közel 60 fős, jól összeszokott csapatra. Ezután három féle tevékenység várt a gyerekekre és a szülőkre. Óriás darts, ahol összemérhették célzási tehetségüket. Buborék foci, amiben nem sok előnyt jelentett a futballban való jártasság, de annál többet a bátorság. Illetve a méta, ami igazán megmozgatta a csoportot. Mindenki kedvére válogathatott a lehetőségek között és igazán kellemesen el is fáradtunk mindannyian. 

 

Az alkalmat egy hangulatos piknik zárta, melyről a Parisel Étterem gondoskodott. Hálásak vagyunk ezért a napért, jó látni, hogy szülők és gyerekek összeszokott csapatként tudnak együtt lenni. 

 

Köszönjük a különleges programot a Kaptár Magánvállalkozásnak és Tominec Mihálynak, aki a játék levezetéséért felelt. Köszönjük Marton Tibornak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a helyszínt. Hálásan köszönjük a Dorcas Segélyszervezet anyagi támogatását, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a nap. 

 

Istené legyen a dicsőség érte.

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

május 17.

9:00

Nagyszőlősi Szelíd Lovas Népfőiskola

május 25.

10:30

Taksonyfalva, Felvidék