KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Negyedik családi tábor a Vadvölgy panzióban

2023. október 3.

A Vadvölgy panzió minden évszakban igazi kikapcsolódást nyújt tagcsaládjaink számára. Idén immár negyedik alkalommal várta a festői szépségű vidék a kikapcsolódni vágyókat.

12 család részvételével, hatvan fővel vettek részt idén  az utolsó családi táborban kicsik és nagyok. Az alábbiakban az egyik résztvevő élménybeszámolóját olvashatják: 

 

Pénteken érkezésünkkor már izgatottan vártuk a hétvége kezdetét. Harapkó Marianna volt a hétvégért a felelős, aki már ott várt minket. Az esti 7 órás vacsora kiváló alkalom volt az ismerkedésre. 

 

Rögtön az első este elkészítettük saját családi címerünket, ami egyedi és kreatív feladat volt, és ezzel jobban megismerhettük egymás családját. Mindenkinek kikerült a családi címer a szoba ajtajára. A Kukri Sándor, egyik tagcsaládunk csemegeszőlővel ajándékozta meg a táborozókat, aminek nagy sikere volt a hétvége folyamán. Annyira finom volt, hogy az egész elfogyott. Innen is még egyszer köszönjük!

 

Szombaton reggel 8 órakor egy változatos reggelivel kezdtük a napot, ahol mindenki megtalálta kedvencét. Az étel után pedig egy áhítattal indítottuk a napot, ami lelkiekben is gazdagított bennünket. 

 

A délelőtt folyamán részt vettünk egy gyönyörű túrán, és csodálatos tájakat fedeztünk fel. A természet közelsége és a friss levegő igazi felüdülés volt. Az ebéd után lehetőségünk nyílt egy rövid pihenőre, majd a szülők közösen beszélgettek, míg a gyerekek játékokkal és kézművességgel foglalatoskodtak.

 

A délután folyamán röplabda játékra is lehetőség volt. Mindenki nagyon élvezte a kis sport lehetőséget. Az este izgalmas lehetőségeket hozott, mint például szaunázást, csánozást és persze medencézést. Mindeközben barátságok születtek és mélyültek, miközben a hétvége szabadabb részében mindenki kedvére beszélgethetett és időt tölthetett egymással. 

 

A gyerekeknek egy esti mese megnézésére is volt lehetőségük, ami nagyon tetszett nekik. 

 

Vasárnap reggel ugyanabban az időpontban, 8 órakor reggeliztünk, majd egy igehirdetés gazdagította lelkünket. A délelőtt szabadon telt, egy közös beszélgetéssel a hétvége élményeiről. Az ebéd után lassan kezdtünk pakolni és búcsúzkodni. 

 

Ez egy felejthetetlen hétvége volt, ahol nemcsak jó emlékeket és új barátokat szereztünk, hanem mélyebb élményekkel is gazdagodtunk. 

 

Köszönjük a lehetőséget!

 

Oroszi Izabella

résztvevő

 

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával!



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

május 17.

9:00

Nagyszőlősi Szelíd Lovas Népfőiskola

május 25.

10:30

Taksonyfalva, Felvidék