KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sikeresen lezajlott a 17. tiszakálmánfalvi Sulisztár

2023. október 29.

Idei versenyzőink összesen 9 településről, 10 iskolából érkeztek, Vajdaságból és Magyarországról a délután folyamán 33 produkciót hallottunk, láttunk miből 32 vetélkedett, 4 kategóriában. Összesen 47 gyermek lépett a színpadra. Velük 18 oktató foglalkozott.  A Sulisztár 17. születésnapját ünnepelte, jövőre nagykorú lesz. Kiemelt vendégeink:  Vicsek Annamária Oktatási államtitkár a  Vajdasági Magyar Szövetség Tanácsának elnökasszonya, Varjú Potrebić Tatjana a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának tagja,  Serfőző Dezső atya, tiszakálmánfalvi katolikus plébános. Baksról  érkezett delegáció. Rendezvényünk  telt háznak örvendett. 

 

Nagy szeretettel  köszönjük a Magyar Nemzeti Tanácsnak érdeklődését és támogatását, amellyel nem kevés 17 éve segíti a tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület vezetőségét, a  Sulisztár tehetségkutató énekes-zenés magyar gyermekvetélkedő megszervezésében. Nagy elismerés és öröm számunkra, hogy a Sulisztár rendezvényünk megfelelt a Magyar Nemzeti Tanács Kulturális Bizottság  kritériumrendszerének és, hogy idén elnyerte a VAJDASÁGI MAGYAR KIEMELT JELENTŐSÉGŰ GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI RENDEZVÉNY MINŐSÍTÉST.

 

Köszönjük a KCSSZ támogatását, amellyel hozzájárult rendezvényünk színvonalának növeléséhez és a kiemelt jelentőségű minősítés elnyeréséhez.

 

Tisztelettel,

Milánovity Ottilia

Petőfi Sándor ME elnök

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

május 17.

9:00

Nagyszőlősi Szelíd Lovas Népfőiskola

május 25.

10:30

Taksonyfalva, Felvidék