KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sámuel Alapítvány családi hétvégéje

2023. november 6.

Alapítványunknál bevett szokás, hogy a jó alkalmakból hagyományt teremtünk, nincs ez másként családi hétvégéinkkel kapcsolatban sem. November első hétvégéjén, immár második alkalommal adott otthont közös együttlétünknek a Gyermek Evangelizációs Közösség bázisa, a Bereg Camp. A festői táj, az igazi kárpátaljai vendégszeretet és a keresztyén légkör ezúttal is magával ragadta csapatunkat. 

 

A hétvége első programja Tihor Melinda vezetésével zajlott, aki Mirát és Fügét hozta el hozzánk. A gyerekek teljesen beleszerettek a két kutyába, megbarátkoztak, együtt játszottak velük. Egy igazán különleges élményben volt részünk általuk. Ebéd után egy közös erdei sétán vettünk részt, ahol az őszi erdő szépségei, a Teremtő Isten csodálatos festővásznának színei tárult elénk. A kellemes sétát követően együtt kézműveskedtünk, kicsik és nagyok órákon keresztül készítették a szebbnél szebb alkotásokat. Az estét a Nincs akadály című keresztyén film koronázta meg, melynek mondanivalója mindenkit elgondolkoztatott.

 

Szombat délelőtt közös játékkal kezdtünk, egy izgalmas activity keretein belül mutathatták meg a gyerekek rátermettségüket. Ezután a Margitics házaspár érkezett hozzánk, akik elhozták közénk Isten igéjét és egy igazán érdekes játékot a fiatalok számára. Az alkalmat egy közös ebéddel zártuk. Szombat délután mindenki jó élményekkel, testileg és lelkileg egyaránt feltöltődve térhetett haza.

 

Köszönjük Simon Sándor és kedves családja vendégszeretetét, köszönet a szolgálattevőknek. Hálásan köszönjük a Dorcas Segélyszervezetnek, hogy lehetővé tette az alkalom megvalósulását.

 

Istené legyen a dicsőség mindezért!



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár