KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok decembere

2023. december 17.

Gyermekbarátoknál is járt a Mikulás szombaton december 2-án. A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Gyermekbarátok közös programján a gyerekek több fajta ügyességi játékot próbálhattak ki. Mindegyik játék a Mikuláshoz és a rénszarvasokhoz kapcsolódott, kukoricamorzsolás, diótörő, mikulás útvonala, manó húzás.. A játék után kézműves feladatot is elkészített minden gyermek, ami az olvadt hóembert jelképezte. A program végére megérkezett a Mikulás is és a gyerekeknek kiosztotta az édesség csomagot, amit minden gyerek örömmel fogadott.   

 

Ismét egy közös program. A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Gyermekbarátok egyesületének közös programja volt a Karácsonyi kézműves foglalkozás, amit december 16-án tartottunk meg. Itt a gyerekek négy fajta karácsonyi díszt készíthettek, és több játékban is részt vehettek. A decemberi programjainknak fő célja az Örömszerzés és, hogy mindez létre jöjjön támogatónknak a KCsSz-nek hálásan köszönjük. Minden gyermeknek jutott édesség csomag és a programjainkon örömmel vettek részt.     

 

Ezt követően a Karácsonyi Kavalkádon is részt vettünk, két délután. Igyekeztünk a gyerekeknek érdekes és ötletes dolgokkal készülni. Minden gyermek ügyesen és örömmel készítette el alkotását.      

 

A Gyermekbarátok - Vidám Kórház csapata a kórházba látogatott vasárnap délután és karácsonyi dalokkal kedveskedtek a betegeknek és az ápolóknak.

 

Decemberi programunkat és a 2023 évet ezekkel a programokkal zártuk. Mindenkinek Kívánunk Meghitt Karácsonyt Szeretteikkel töltve és az elkövetkező 2024 évre Erőben, Egészségben Boldog Új Évet!

 

A Gyermekbarátok csapat 

 

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár