KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Orosházi hírek

2023. december 19.

December 1- én rendezték meg Orosházán a XXI. Jótékonysági Mikulásfutást, ennek keretében egyesületünkbe is ellátogatott a télapó, akit a kisgyermekek énekkel és versekkel vártak, majd mindenki megkapta a megérdemelt mikuláscsomagot.


December 2- án adventi készülödés volt egyesületi házunkban, ahol adventi koszorúk, asztaldíszek, spatulából fenyőfák, textil manók, karácsonyfa díszek készültek.
Kedvezményes burgonya, alma, citrom, narancs, mandarin, mák, dió, kistermelői sajt  és marhahús vásárlására is lehetősége volt családjainknak.


December 17- én került megrendezésre a Karácsonyváró ünnepségünk.
Fellépők között voltak az Orosházi Mazsorett Csoport,  a Zumbabák és a Léghajó Bábszínház. Egyesületünk tehetséges gyermekei ünnepi verseket szavaltak.
Ezekután Gyapjasné Béres Enikővel zenés műsora következett, majd megérkezett a Mikulás, aki csokikat osztogatott zsákjából, segítői pedig több zsák plüss figurát hoztak.
A program teljes időtartama alatt játszóház, manópiac, manókonyha, selfie pont és játszószőnyeg várta az érdeklődőket.
A büfében folyamatos volt a nyüzsgés, szendvicsekkel, süteményekkel, forró teával és kávéval kedveskedtünk a jelenlévő családoknak.
A rendezvény végén kiosztottuk a családi csomagokat, melyet a Tesco és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatásával gyüjtöttünk.
Színes, élményekben gazdag, tartalmas napot töltöttünk így együtt Advent harmadik vasárnapján.

 

 

 
 


« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár