KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Házasságerősítő hétvége

Képzés
Helyszín: Csíksomlyó
Időpont: 2020. október 23. - október 24.
Szervező: Gyulafehérvári Családpasztorációs Központ
Kapcsolat: kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748 663 201-as telefonszámon hétköznapokon 8 és 15 óra között.

HOGYAN JUSSUNK MÉLYEBB EGYSÉGRE?

Együttérezve ugyanarra törekedjetek. (Fil 2,2)

A házasságkötés által eggyé válunk a társunkkal. Ahogy ezt a Szentírásban több helyen is olvashatjuk: „A kettő egy test lesz.” (Ef 5,31) Ez nemcsak fizikai, szexuális egyesülést jelent, jóval több ennél: a személyek válnak eggyé.
Isten így tervezte meg a házasságot, Ő azt akarja, hogy minden házaspár együtt maradjon, és egyre teljesebb egységben éljék meg a mindennapjaikat. „Amit tehát Isten egybekötött, azt ember ne válassza szét.” (Mt 19, 6) Ezért folyamatosan dolgozni kell Isten segítségével!
Mit jelent az Isten szerinti egység? Mi az igazi egység feltétele? Melyek az egység akadályai? Hogyan juthatunk mélyebb egységre? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereshetitek a választ a tanítások, páros és kiscsoportos beszélgetések segítségével. A rendezvényen lesz közös ima és szentségimádás is.
Előadók: Kertész Tibi és Marika (Kézdivásárhely)
Tanúságtételek: Balázs Robi és Hajni (Gyergyóremete), Péter Berci és Júlia (Székelyudvarhely)
A lelki hétvége október 23-án, pénteken 18 órakor kezdődik és október 24-én, szombat este szentmisével és vacsorával ér véget. Kérjük a házaspárokat, hogy vegyenek részt a teljes programon!
Részvételi díj: 80 lej/pár/hétvége. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit.
A teljes ellátást igénylő házaspár számára az összköltség 320 lej/pár/hétvége  (Felbontva: reggeli – 30 lej/pár, ebéd – 40 lej/pár, vacsora – 40 lej/pár, szállás – 100 lej/éjszaka/pár, részvételi díj 80 lej/pár/hétvége).
A bejelentkezésnél szükséges pontosítani, hogy a résztvevő milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), így ezúttal is mindenki magának számolhatja ki és döntheti el, mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani.
Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, kérlek, azt is jelezzétek a „Megjegyzések” mezőben, ha kisbabával érkeztek! 
A szállást és ellátást nem igénylő pároktól 50 lejes, a szállást és ellátást választó házaspároktól 100 lejes előleget kérünk, amelyet a „Donatie program octombrie+a családnév” megjegyzéssel kérjük a regisztráció után befizetni bankszámlaszámunkra, legkésőbb október 19-e estig. A bejelentkezéseket csak ezek után tekintjük véglegesnek! Visszalépés esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni! A regisztráltaknak részletes programot küldünk.
Számlaadataink:
Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii
Cod fiscal: 27225935
Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001
BCR Central Tg. Mureș
A járványhelyzet miatt a résztvevők száma korlátozott!
A HELYEK MÁR BETELTEK, de hamarosan lehetőség lesz az október 6-a és 7-e között Marosvásárhelyen megszervezésre kerülő házas programra jelentkezni ITT!
Szükség esetén információ a kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748 663 201-as telefonszámon kapható hétköznapokon 8 és 15 óra között.

REGISZTRÁCIÓ – MÁR CSAK VÁRÓLISTÁRA

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

december 21.

-
március 31.

február 01.

-
április 10.

Életmese - Pályázati felhívás

Esemény
„Mosolyvirág” Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete

február 22.

-
március 31.

Palást, Felvidék

Segítő Tábor 2024

Esemény
SZMCS