KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Ádventi ablaknyitogató a Kolibrivel

Ünnepség
Helyszín: Hajdújárás, Vajdaság
Időpont: 2020. november 30.
Szervező: Kolibri a Családokért Egyesület
Kapcsolat:

 
Külföldi szép példáktól ihletve, idén először szervezi meg egyesületünk a „Világító adventi ablakok éjszakáit”. December napjainak megfelelően, fénylő, számokkal ellátott ablakok fogják díszíteni a hajdújárási, királyhalmi, noszai, palicsi és ludasi házak ablakait, melyeket séta közben bárki megkereshet.
Aki szeretne ablakdíszítést vállalni, vagyis az eseményben részt venni, az november 30-ig jelentkezhet Messenger-üzenetben az Ádventi ablaknyitogató a Kolibrivel oldalon. Sorsolás után a jelentkezők értesítést kapnak, hogy advent melyik napján díszíthetnek.
A világító, számokkal ellátott ablakokat pedig december 1. és 24. között településekszerte kereshetjük majd. Az fent említett csoportba reggelente egy térkép vagy hozzávetőleges leírás jelenik meg, mely segít a világító ablakok megtalálásában. Ha megvan egy, lefényképezhetjük és fel is tölthetjük ide. Az aznap „kinyitott” ablakokból készül egy montázs, ami másnap reggelig a csoport borítóképe lesz. Ezenkvül az összes beküldött képet egy albumba töltjük és feltüntetjük a díszítő nevét illetve a fotó készítőjének nevét is.
Ez a megmozdulás nem verseny, csupán hangolódás az ünnepre, szívünk, lelkünk és környezetünk ünneplőbe öltöztetése.

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár

Közelgő események

október 20.

-
december 30.

Családban élni jó – Videópályázat

Esemény
Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

november 04.

-
december 16.

Online

Palántázó – Vállalkozónő születik!

Képzés
Makói Nagycsaládosok Egyesülete