KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Családban élni jó – Videópályázat

Egyéb
Helyszín:
Időpont: 2021. október 20. - december 30.
Szervező: Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány
Kapcsolat:

A Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány videópályázati felhívása hazai és határon túli, 12–22 év közötti diákok, diákközösségek és tanáraik számára, szép, vicces, humoros, emlékezetes családi pillanatokat megjelenítő, 2–5 perc hosszúságú alkotások beküldésére.

Ki pályázhat?

12 és 22 év közti fiatalokból álló csoportok,
12 és 22 év közti fiatalok egyénileg,

A pályázat legfontosabb részletei

Örökítsd meg szép, vicces, humoros, emlékezetes családi pillanataidat, készíts róla filmet! Videókat, filmeket várnak, amelyek ilyen családi együttlétekről szólnak természetes, mindennapi, vagy akár különleges, egyedi környezetben. Az iskolai csoportok segítő tanárukkal együtt pályázhatnak. A segítő tanárokat külön is díjazzuk.

Díjazás

A legjobb filmek készítői pénzjutalomban is részesülnek, a legjobb 20 filmet a közösségi médiában elérhető módon közzéteszik.

Mind az egyéni pályázók mind a csoportos pályázók esetében három díjat adnak ki: 100.000 Ft, 50.000 Ft, 25.000 Ft. Egyéni pályázók esetében egyénenként, csoportban pályázók esetében csoportonként nyerhetnek díjat. Csoportos iskolai pályázatok esetében a segítő tanár személy szerint is, és a csoport is ugyanakkora nyereményre lesz jogosult.

Pályázni a videók online feltöltésével hehet.

Határidő: 2021. december 30.

Az eredeti pályázati felhívás itt olvasható.

Vissza az eseményekhez

Hírlevél feliratkozásEseménynaptár